Licht leesvoer

Ik mag mezelf graag – uit Ik van Philip Waechter

ik, Philip Waechter Na alle zware kost van de afgelopen posts, nu even iets lichts. Dit boekje is voor kinderen geschreven en gaat over “ik”, die wel oké is met zijn emoties en met zichzelf. Maar ook weet dat als het nodig is, het heel fijn is dat “jij” er bent. Ik had ook een plaatje van een spiegel hier kunnen gebruiken, maar vond dit boekje leuker.

Toen ik het boekje nog eens doorlas, vond ik deze “ik” wel een geschikt rolmodel als “vunerability TED”. Een moedige, sterke beer, die in contact is met zijn zachte kant. Wat vind je, kan hij voorlopig dienst doen als rolmodel?

Author: tineke visscher

2 thoughts on “Licht leesvoer

    1. Hoi Monica, leuk blog heb je. Ik behandel in mijn blog niet zo veel boeken die geschikt zijn voor kinderen. Als je kunt aangeven wat je precies zoekt, dan kan ik wel in mijn boekenkast kijken.Ik ben wel fan van Toon Tellegen, boeken over dieren met menselijke trekjes voor elke leeftijd of boeken van dr. Seuss als je in het Engels lesgeeft

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.