Uit mijn boekenkast

Boek weggeef actie

Vandaag geef ik een boek weg uit mijn boekenkast. Toch best moeilijk want ik ben aan mijn voorraad meer gehecht dan ik dacht. Maar daar gaan we dan. Deze keer geef ik het boek “De kracht van JA” van John Kalse weg. Het boek is gelezen, maar in goede staat. Wil jij je voordeel doen met de adviezen en oefeningen in dit boek, reageer dan. Ik heb de afgelopen maand aandacht aan dit boek besteed in de posts De kracht van JA. Je kunt het nog nalezen, dan krijg je een idee van de inhoud. de kracht van ja

Je kunt meedoen als je in Nederland woont, anders worden de verzendkosten te hoog. Je kunt tot 7 februari a.s. reageren. Ik trek uit de inzendingen blind een winnaar. Met diegene neem ik contact op met via e-mail. Ik zorg er dan voor dat het boek via de post op het opgegeven adres (in Nederland) komt.
Om mee te doen hoef je alleen dit formuliertje in te vullen. Omdat dit de eerste keer is dat ik deze functie gebruik, zal ik het zelf een paar keer testen. Ik doe zelf natuurlijk niet mee in de loting. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Ik geef uiteraard geen gegevens aan derden.

De actietermijn is inmiddels gesloten.

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.