Inspiratie

A year from now you may wish you had started today. -Karen Lamb (Over een jaar zou je wensen dat je vandaag begonnen was)

De maand van de spiritualiteit
Vanaf 9 januari begint de maand van de spiritualiteit met als thema “het gelukkige lichaam”. Als je dit intypt bij google vind je verschillende initiatieven, een agenda met activiteiten die deze maand worden georganiseerd. Of je kunt online meedoen, zoals bij inspirerend leven.

Tijdsurfen
Zelf heb ik bedacht mee te gaan doen aan een e-cursus Tijdsurfen, die bij Happinez wordt aangeboden. De cursus is gebaseerd op het boek “Ik heb de tijd” van Paul Loomans, waarbij je de tijd in je voordeel gaat gebruiken en minder stress ervaart. Dat wordt er tenminste beloofd. Ik doe mee omdat ik vooral mijn rust de hele dag wil bewaren en onder alle omstandigheden. Want heel veel stress heb ik niet, maar ik kan me nog steeds wel heel druk maken. Ik houd jullie op de hoogte hoe het gaat.

Creativiteit
Ik zag nog een hele leuke online cursus/ workshop voorbij komen bij Lisa Sonora. Voor iedereen, die een zetje nodig heeft om te beginnen met schrijven in een dagboek, tekenen of gewoon iets creatief. Ze biedt gratis en betaalde cursussen (voor bijv. 34,- dollar kun je al meedoen). Het is wel in het Engels. Wil je liever is doen in het Nederlands kijk dan bij Octavia W, dit is geen tekencursus.

De bovenstaande links zijn er om nu iets anders te gaan doen. Iets wat je daarvoor nog niet gedaan hebt en wat je op een hele geleidelijke manier kan helpen om meer van jezelf te ontdekken. Maar misschien weet je nog iets anders? Meld de tip gerust hieronder.

A year from now you may wish you had started today. -Karen Lamb

Month of spirituality
The theme for this years month of sprituality is “the happy body”. There are a lot of activities planned. Just google the term “month of spirituality”. I found this only in Dutch.

Surfing on time
I have decided to follow the e-course “time surfing”. It is organized by the magazine “Happinez”. This course is based on the book “I have got time” by Paul Loomans (not sure if this book is translated in English). But it helps you to use time in your favour and experience less stress. I tell you more about this later.

Creativity
I saw another e-course at Lisa Sonora. This is for everyone who likes to be more creative but needs a little push to get started. It can help you to begin a journal or with drawing. This is in English. And there is a Dutch alternative.

These links are to inspire you to do something different. Something you haven’t done before. It can help you discover other talents and sides of yourself you didn’t know about.
If you have a tip, please feel free to respond.

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.