De healing code is alleen een nieuwe ontdekking

 

Wonderen gebeuren niet tegen de natuur in, ze gaan alleen in tegen wat wij van de natuur denken te weten. Sint Augustinus

Hoe werkt de healing code?
In het boek wordt duidelijk aangegeven dat het geen enkele ziekte behandelt en toch een heel goed resultaat haalt bij het genezen van ziekte. De schrijvers van dit boek geloven dat de volgende stap in genezing de behandeling door en met je eigen energie wordt. Een citaat.

“Ook jij beschikt over een enorme hoeveelheid energie in de vorm van ‘hartzaken’, die constructief dan wel destructief kan zijn. Ze kan je doelen en relaties in de weg staan en ziekten en kwaaltjes veroorzaken. Of ze kan je de energie geven om geweldige prestaties te leveren, boeiende relaties te hebben en te blaken van gezondheid. Je hebt alle instrumenten en middelen om de resultaten die je eerder opschreef* te bereiken. Je hoeft die energie alleen de vrije loop te laten. Hoe doe je dat? Die energie komt vrij via overtuigingen. De kracht van overtuigingen wordt mooi geïllustreerd in het medische fenomeen dat we het placebo-effect noemen: iemand krijgt een tabletje zoetstof toegediend, maar er wordt verteld dat het een nieuw, revolutionair geneesmiddel is tegen de kwaal van de patiënt. Het verbluffende is dat veel mensen inderdaad het gewenste resultaat zien, zonder dat ze iets hebben ingenomen dat dat daadwerkelijk zou kunnen bewerkstelligen. …. Hoe ontstaan zulke verbluffende resultaten? Omdat de persoon in kwestie zichzelf ervan overtuigd heeft dat het mogelijk is. … Ik wil het ook nog van een andere kant belichten. Niet alleen suikerpillen en chemische stoffen hebben effect op ons, maar ook ons denken, voelen en handelen.”

* Er wordt verwezen naar een vragenlijst over wat je graag wilt bereiken. Deze vragenlijst vul je vooraf in.

In dit verhaal wordt wel benadrukt dat je het echt moet voelen, want zoals eerder gezegd kunnen affirmaties je erg in verwarring brengen en juist de stress doen toenemen.

“De healing code (die uitsluitend werkt op de destructieve visuele herinneringen in het hart) kan de stress en de valse overtuigingen genezen die het fundament zijn van de lichamelijke en niet-lichamelijke problemen in ons leven. …. Sterker nog, wij geloven dat de energiefrequentie van pure liefde alles geneest- en dat het waarschijnlijk de enige kracht is die daartoe in staat is.”

Nu zei ik de vorige keer al dat er een beetje (tv-)dominee inzit. Ze raden een gebed aan voordat je de healingcode toepast. Maar je kunt dat gebed ook veranderen in een intentieverklaring en waar zij het hebben over God, kun je invullen wat voor jou goed voelt. De energiecentra die je dan belicht, zorgen ervoor dat de negatieve herinneringen, gedachten en gevoelens worden geneutraliseerd. Daardoor is, volgens deze schrijvers, aantoonbaar dat de stress in je lichaam verdwijnt en je lichaam weer ruimte krijgt om zelf te genezen.

Op youtube vond ik een instructiefilmpje van hoe je deze code kunt toepassen en een website van een healingcodes coach.

http://www.healingcodescoaching.com/
Want je kunt alleen zelf ondervinden of het wat voor je is. Alleen erover lezen helpt in dit geval echt niet.
Dus durf je het aan en ga je de komende 3 maanden de code toepassen? En wil je iets over het resultaat laten weten? Ik doe het zelf in ieder geval wel en als er iets bijzonders is te melden, dan schrijf ik er hierover. Maar natuurlijk lees ik ook graag de ervaringen van anderen.

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.