Vergeten

Al de dingen die je vergeten bent, roepen om hulp in je dromen.- Elias Canetti

 

Voor het eerst in bijna 3 jaar ben ik zo maar vergeten een bericht te posten. En omdat ik vannacht gewoon wil doorslapen, schrijf ik nu maar even gauw. Door een paar feestjes in het weekend en het feit dat ik als zzp’er een extra klus heb aangenomen, was het ineens maandag avond voordat ik me bedacht dat ik helemaal nog niets had geschreven. Nou ja, kan gebeuren. De volgende keer beter. Ik ben me ook weer aan het voorbereiden op Sinterklaas het komend weekend. In mijn familie gingen stemmen op om maar af te zien van surprises en gedichten, want we hebben inmiddels al voor iedereen een paar keer iets bedacht, geschreven en in elkaar geflanst. En ja, ook in mijn familie hebben sommigen het druk, druk, druk. De verplichting van alweer een kunstwerk knutselen kan er dan bijna niet meer bij.

Voor mijn surprise heb ik een geweldig idee gekregen van piece of make. Ik kan nog niet zeggen welke, want we moeten het nog vieren. Nu kijkt mijn familie niet zo vaak op dit blog, maar je zult net zien, dat er nu iemand op zoek gaat om wat meer te weten te komen voor  mijn gedicht. Maar onder de knutselideeën kun je inspiratie op doen. Ik vertel het je volgende week. Als ik eraan denk, maak ik zelfs een foto van het door mij uitgewerkte idee.

 

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.