Gecensureerd

Censuur is ook maar een mening. – Loesje

Ik heb hier wel vaker een Ted talk vermeld omdat ik het een mooi initiatief vind; ideeen verspreiden, die de moeite waard zijn. Maar ook Ted kent een bestuur die bepaalt of sprekers de moeite waard zijn en soms achteraf of de talk wel aan hun standaard voldoet. Sommige talks worden niet goed genoeg bevonden en van het podium verwijderd. Dat is hun goed recht, als je ergens niet achter kunt staan, waarom zou je het dan verder verspreiden.

De onderstaande talk is door Ted van een waarschuwing voorzien. Ik werd er opmerkzaam op gemaakt door dr Lissa Rankin, o.a. van Brein over medicijn. Een vriendin van haar heeft zichzelf door heel veel onderzoek en zoals zij het noemt “divine intervention” genezen. Ik heb de talk beluisterd en zie er veel van mijn eigen  onderzoek in terug. Maar genezen worden zonder de reguliere weg is wetenscchappelijk niet onderbouwd en past niet binnen de normen van  Ted. Ik wil je de mogelijkheid geven zelf een mening  te vormen. Kijk en laat me weten wat jij  ervan vindt .

Could this be the missing link to your health? Brandy Gillmore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.