Talent

I believe talent is like electricity. We don’t understand electricity. We use it. – Maya Angelou

Ik heb ontdekt dat iedereen wel een talent heeft. En dat je een heleboel kunt leren waar je niet zoveel talent voor hebt. Ik probeer dit te schrijven op een iPad, dat vraagt meer talent dan ik nu heb. Het rotding denkt beter  te weten wat ik wil schrijven dan ik. Omdat ik heb geleerd blind te typen levert dit heel vreemde teksten op. Gelukkig lees ik het dan voordat ik op publiceer druk. Anders zou je hier geen chocolade van kunnen maken. Maar goed het ging over talent. Vorige week heb ik verschillende mensen ontmoet met plannen om hun talent op hun eigen manier de wereld in te brengen. Plannen om de wereld rooskleuriger te maken, een helpende hand te bieden of vechtscheidingen onnodig te maken.

Zelf dacht ik niet over een speciaal talent te beschikken. Ik kan van alles wel een beetje. Ik kan gelukkig goed leren, ben nieuwsgierig en geef  niet op totdat ik weet hoe  het in elkaar  zit. Echt speciaal vond ik het niet. Inmiddels heb ik ook geleerd hoe je overbodige ballast loslaat. Ik weet hoe je weer lichter kunt leven. En als je dat kunt na of tijdens crises, heb je ook iets  speciaals, heb ik gemerkt . Ik vertel je er de volgende keer meer over als ik weer achter mijn gewone computer zit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.