Wat zou Pippi doen?

pippi

 

Sinds ik de vorige keer schreef over Pippi en die kant in mezelf meer ontdekken, kreeg ik ineens een paar moeilijke lessen. Den dan kun je je afvragen wat Pippi in dit geval zou doen. Maar omdat ik er net mee ben begonnen is dat nog wat lastig.

Dus blijf ik nog even doen wat ik tot nog toe gedaan heb. Ik sta stil bij wat er gebeurt en zie dat het een oud programma is dat ik los kan laten. Ik zie in welk opzicht ik er nog aan gehecht ben of denk in mijn recht te staan. Daarmee heb ik de afgelopen weken al wel vooruitgang geboekt, maar sommige problemen zijn toch ingewikkeld. Maar dat geeft niet ook al heb ik het nog nooit op deze manier meegemaakt, ik denk wel dat ik het aankan. Hoe het resultaat ook wordt, ik ga er vast heel veel van leren.

Denk jij dat problemen je wat  te zeggen hebben? Zo ja, wat? Zo nee, hoe werkt dat voor jou?

 

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.