Einde 2017

Proost op het nieuwe jaar en de kans om het goed te krijgen – Oprah Winfrey

Zoals meestal kijk ik aan het einde van het jaar even terug. En dit jaar ben ik wel heel afwezig geweest op dit blog. Naast werk en regelmatig gasten in mijn huis, bleef er niet zo veel tijd of energie meer over. Ook niet voor het schrijven, lezen of zelfs documentaries bekijken. Ik had veel tijd nodig om alle emoties en verouderde gedachten over mezelf los te laten. Het duurde wel even en was niet eenvoudig, toch was het goed. Ik voel wel dat er nu weer ruimte komt voor iets nieuws, iets anders. Dus ik heb me voorgenomen om in 2018 weer regelmatig iets te schrijven.

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en een mooi 2018.

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.