Terug

Ik ben een tijd druk geweest met verhuisplannen, huizen kijken, bieden en niet krijgen. En soms is het niet krijgen misschien wel het beste.

Want ik ben er eigenlijk nog niet uit waar ik precies wil wonen. Dus heb ik mezelf tijd gegeven om eerst duidelijker te krijgen wat ik precies wil en welke omgeving daar dan het beste bij past. Misschien is het niet zo zeer de woning of de plek, maar wie ik op die plek ben.

Ik wil weer degene zijn die naar het theater gaat of met vrienden in stad gaat koffie drinken. Of naar de bibliotheek gaat of dat ene bijzondere winkeltje. Tot nu toe heb ik dat als te moeilijk voor me uitgeschoven. Het is natuurlijk fijn dat winkels bezorgen en dat je alles gewoon thuis kunt krijgen. Maar het is niet hetzelfde als ergens naar toe gaan, de sfeer proeven en ervaringen opdoen.

Dat is het thema voor het komend jaar, erop uit gaan. Nog niet wetend waar naar toe. Ik ben van plan om over die ontdekkingsreis weer meer te schrijven. Natuurlijk ook wel over boeken. Maar meer over belevenissen.

Wat wordt jouw thema voor het komende jaar?

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.