Beter

Ik heb het er vaker over gehad, beter worden gaat niet alleen over fysieke klachten wegnemen. Voor veel mensen zijn ziektes alleen een zaak van het lichaam en herstel lijkt dan ook alleen maar in het lichaam te gebeuren. Maar als je breder kijkt, dan kun je op veel niveaus herstel waarnemen.

Je kunt leren om beter om te kunnen gaan met stress. Dan voel je je ook beter.

Je kunt leren welk eten jou echt voedt en op die manier je fitter en beter voelen.

Je kunt stoppen met negatieve gewoontes en verslavingen. Dan voel je je niet meteen beter, maar als je doorzet meestal wel.

Je kunt een betere relatie krijgen met jezelf door alle overbodige ballast los te laten. En als de relatie met jezelf verbeterd, verbeteren ook relaties met anderen.

Je kunt ontdekken wat echt bij je past bijvoorbeeld in werk en daarmee ook veel betere resultaten halen.

Als je op al die niveaus kleine of grote stappen zet, zal je leven er veel beter uitzien en wie wil dat nu niet.

Ik ben van mijn fysieke klachten nog niet hersteld, maar toch ben ik veel beter dan toen ik dit blog begon te schrijven. Soms vind ik het zelf nog niet genoeg, maar ik zie wel dat ik nu op de goede weg ben.

Ben jij ook beter?

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.