Opnieuw beginnen

Begin 2019 heb ik mijn laatste bericht geschreven. Ik had het druk met andere dingen, werk, verhuizing enz. Nu begin ik opnieuw. Hoe vaak ik een bericht plaats, weet ik nog niet. Maar ik weet wel dat het onderwerp gezondheid meer dan ooit in de belangstelling staat. Ik ben het blijven volgen en natuurlijk keek ik ook naar andere bronnen dan de overheid.

De laatste 2 jaar waren voor iedereen bijzonder. Hoe we in de greep waren van een virus en daardoor tot ongekende maatregelen moesten overgaan. Hoe zinvol of niet daar laat ik me nu nog niet over uit. Maar het feit dat natuurlijke immuniteit en voorzorgsmaatregelen die je wel kunt nemen, geen aandacht kregen en de angst voor wat je zou kunnen overkomen overal getoond werd, heeft mij wel erg verbaasd.

Gelukkig waren er ook kanalen die de logica en laatste wetenschap volgden. Zij hebben voor mijn geestelijke gezondheid gezorgd.
Ik noem er hier een paar. Allereerst was er dr.John Campbell

Dan was er het blog van Maurice de Hond, https://maurice.nl/
Ook op het kanaal van de Nieuwe Wereld, https://www.youtube.com/watch?v=fInziEdkpQY, liet regelmatig een genuanceerder geluid horen.

Maar het allerbelangrijkste van de laatste 2 jaar is toch wel, zorg voor jezelf. Weet wat bij jou past. En neem verantwoordelijkheid voor je gezondheid. Bedenk dan dat de fysieke gezondheid daar onderdeel van is, maar niet het enige.

Author: tineke visscher

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.